• De kust biedt ons kansen, biedt ons toekomst

  Of het nu gaat om energie, voedselvoorziening, klimaat, leven en of werken in onze kuststreken: meer en meer realiseren we ons dat de ant­woorden op grote vraagstukken van zee komen. Dat geldt wereldwijd, het geldt voor Nederland en dat geldt ook voor kuststad Den Haag.

   

  Het Sea Sights Festival biedt een podium voor nationale en internationale initiatieven die dagelijks bezig zijn met de verkenning van het toekomstpotentieel van onze kustlijn.

   

  Missie

  Stadsgrenzen houden niet op bij de kustlijn. Sea Sights Festival heeft als missie om het potentieel van de zee als oneindige bron voor ons toekomstige leven te onthullen en te versteken. Het festival geeft initiatieven de ruimte om hun toekomst aan zee te verbeelden, kennis te delen en de dialoog aan te gaan.

   

  Innovatie voor een betere wereld
  Voor de invulling van het Sea Sights Festival hebben we gekozen voor een niche die past bij het DNA van Den Haag. In de internationale stad van vrede en recht, wordt immers al meer dan 100 jaar gewerkt aan een betere wereld, aan global challenges. ‘Doing business and doing good’ gaan hand in hand. In de startup scene heet dit de Impact Economy. Wij halen de toekomst dichtbij door deze te verbeelden, ons te laten inspireren en contouren te schetsen.

   

  Foundation

  Gemeente Den Haag is de initiatiefnemer en sponsor van het Sea Sights Festival. Het doel is om een jaarlijks terugkerend festival te worden met een uitgebreid en divers programma. 2018 is het eerst jaar dat het festival plaats vindt.

   

  Feest aan Zee
  Het Sea Sights Festival vindt plaats #aanZee en is onderdeel van ‘Feest aan Zee’. Precies 200 jaar geleden werd het eerste badhuis gebouwd. In 2018 biedt Den Haag ~ Scheveningen haar bezoekers een zee aan festiviteiten. Bekijk het programma op feestaanzee.nl.

  ×
  De persoonlijke gegevens die u op de site invult worden uitsluitend gebruikt ten behoeve van het aangegeven doel, zoals het reageren op informatieaanvragen.
  
  De verzamelde gebruikersinformatie wordt geanonimiseerd en opgeslagen op servers in Nederland voor onbepaalde tijd. Sea Sights gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor intern gebruik. 
  
  Sea Sights zal deze informatie enkel aan derden verschaffen indien zij hiertoe wettelijk wordt verplicht. De verzamelde data zal niet gecombineerd worden met gegevens van andere websites of bronnen waarover Sea Sights beschikt.
  Feest aan Zee