• Het meerdaagse Sea Sights Festival biedt een uniek kijkje in de toekomst van steden aan zee. Dit doen we door nationale en internationale initiatieven te tonen, door inspirerende verhalen te vertellen en door durfdenkers, beleidsmakers en ontwikkelaars met elkaar in contact te brengen. Want wij geloven dat complexe vraagstukken vragen om nieuwe samenwerkingsverbanden.

   

 • Wat is er te doen?

  Sea Sights Expo

  gratis entree

  In 10 zeecontainers op de Scheveningse boulevard presenteren allerlei toekomstmakers hun visie op de ontwikkeling van onze kust. Kun je straks in zee wonen? Vinden we zeewier eten over een paar jaar de gewoonste zaak van de wereld? En hoe beschermen wij ons tegen de steeds hoger wordende zeespiegel? Ontdek het tijdens de Sea Sights Expo van vrijdag 19 oktober t/m zondag 21 oktober. Met speciaal kinderprogramma!

   

  Aanmelden als exposant kan nog. Neem daarvoor contact op via info@seasights.nl

  Sea Sights Summit

  voor iedereen die betrokken is bij zee- en kustontwikkeling

  Op 19 oktober gaan representanten van verschillende sectoren, beleidsmakers en visionairs met elkaar in gesprek over hoe we een gezamenlijke toekomst aan zee kunnen vormgeven, hoe ontwikkelingen elkaar kunnen versterken en hoe we van elkaars kennis kunnen leren. Een uitdagend programma met prikkelende sprekers en verdiepende workshops zorgt voor een dag vol inspiratie.

  Koop nu je kaartje voor €25 (excl. btw).

  Sea Sights Debat

  gratis entree

  De Pier in Scheveningen is zaterdag 20 oktober het podium voor het eerste Sea Sights Debat. Bewoners van Scheveningen en omstreken gaan in gesprek over de toekomstmogelijkheden van de kust. Hoe ziet jouw ideale leven aan zee eruit? Het debat is van 15.00 tot 16.00 uur en wordt afgesloten met een borrel.

 • Het Sea Sights Festival is mede mogelijk gemaakt door:

  ×
  De persoonlijke gegevens die u op de site invult worden uitsluitend gebruikt ten behoeve van het aangegeven doel, zoals het reageren op informatieaanvragen.
  
  De verzamelde gebruikersinformatie wordt geanonimiseerd en opgeslagen op servers in Nederland voor onbepaalde tijd. Sea Sights gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor intern gebruik. 
  
  Sea Sights zal deze informatie enkel aan derden verschaffen indien zij hiertoe wettelijk wordt verplicht. De verzamelde data zal niet gecombineerd worden met gegevens van andere websites of bronnen waarover Sea Sights beschikt.
  Feest aan Zee