• Praat mee over de Noordzee

  Hoe ziet jouw ideale leven aan zee eruit?

  Het is je waarschijnlijk niet ontgaan: dit jaar viert Den Haag het 200-jarig bestaan van onze badplaats Scheveningen. Graag nodigen wij alle bewoners van deze kuststad uit om mee te denken over de komende 200 jaar.

   

  De Pier is zaterdag 20 oktober het podium voor het eerste Sea Sights Debat. We gaan in gesprek over de toekomstmogelijkheden van onze Scheveningse kust. Hoe ziet jouw ideale plaatje eruit? Wonen we straks op zee? Wat vinden we van windmolenparken en zijn we wel voldoende voorbereid op de stijgende zeespiegel?

   

  Waar? Tasty Comedy, Pier Scheveningen
  Hoe laat? 15.00 tot 16.00 uur met daarna een gezellige borrel

   

  Denk jij ook mee? Meld je wel even aan, dan houden we een plek voor je vrij. Deelname is gratis.

   

 • Wat vind jij?

  Aan de hand van een aantal prikkelende stellingen gaan we met elkaar in debat. Zo debatteren we bijvoorbeeld over:

  1. Bouwen op zee moet mogelijk zijn om iedereen een woon- en werkplek te geven.
  2. Zeewering in zee is een betere oplossing dan een versterkte zeewering op land.
  3. Windenergie op zee is beter dan op land.
  4. Zeehaven Scheveningen moet uitgebreid worden.
  5. Natuur op zee is van groter belang dan visserij, energie en transport.

  Heb jij nu al een duidelijke mening? Of wil je graag weten hoe jouw stadsgenoten denken over de Scheveningse kust? Kom dan debatteren op 20 oktober.

   

  De gespreksleider is debat- en speechtrainer Gijs Weenink. Na afloop praten we gezellig door met een hapje en een drankje.

  ×
  De persoonlijke gegevens die u op de site invult worden uitsluitend gebruikt ten behoeve van het aangegeven doel, zoals het reageren op informatieaanvragen.
  
  De verzamelde gebruikersinformatie wordt geanonimiseerd en opgeslagen op servers in Nederland voor onbepaalde tijd. Sea Sights gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor intern gebruik. 
  
  Sea Sights zal deze informatie enkel aan derden verschaffen indien zij hiertoe wettelijk wordt verplicht. De verzamelde data zal niet gecombineerd worden met gegevens van andere websites of bronnen waarover Sea Sights beschikt.
  Feest aan Zee