Return to site

Persbericht:

Sea Sights Summit op 20 juni 2019

Den Haag

Op donderdag 20 juni 2019 wordt in de haven van Scheveningen een nieuwe editie van 'Sea Sights Summit' georganiseerd. Onder het thema 'Een duurzame Noordzee schreeuwt om regie', wordt stilgestaan bij de vele wensen voor de Noordzee. En worden de mogelijkheden verkend voor het voeren van de regie.

We willen zoveel op de Noordzee. Natuur, windparken, visserij, zeewierteelt, recreatie, vrachtvervoer, biodiversiteit en wellicht nog meer. Om al die functies te kunnen combineren is regie noodzakelijk. Tijdens het congres Sea Sights Summit 2019 worden de mogelijkheden hiertoe verkend. Sea Sights is een initiatief van de Gemeente Den Haag en Schuttelaar & Partners en vindt net zoals vorig jaar plaats in Den Haag; de hoofdstad van de Noordzee.

Programma Sea Sights Summit 2019

Eén van de keynote speakers tijdens Sea Sights Summit 2019 is Alexander Verbeek. Hij zal ingaan op de relatie tussen internationale veiligheid en milieu, in relatie tot de Noordzee. Alexander is milieuactivist, spreker en Directeur Institute for Planetary Security en World Fellow op Yale University.

Naast keynote speakers in inspirerende, plenaire sessies zijn er ook dit jaar weer interactieve workshops. De locatie is uniek: de haven van Scheveningen waar tijdens de Summit 24 Tall Ships afgemeerd liggen.

Netwerk voor de Noordzee

Sea Sights is méér dan alleen een overlegmoment tussen de wetenschap, NGO’s en de overheid. Er wordt samengewerkt met ondernemers om inclusief en integraal aan alle Sustainable Development Goals te werken en impact voor een betere wereld te realiseren. Doing business - doing good.

Credits: Foto Sea Sights 2018 gem​aakt door Jareth Sky.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK